پرش به محتوای اصلی

برخورد جدی پلیس راهور با صنوف مزاحم در پایتخت/ ۲ میلیون خودرو جریمه شدند

کد خبر 1182514
پلیس راهور

معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد قاطع با صنوف مزاحم و متخلف در معابر پایتخت خبر داد و جزئیات اجرای این طرح را تشریح کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان و مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ احسان مومنی در برنامه «شهر امن» گفت: صنوف مزاحم به دو دسته ثابت و سیار تقسیم می‌شوند؛ صنوف ثابت شامل فروشگاه‌ها و مراکز تجاری و صنوف سیار شامل وانت‌بارهایی هستند که در معابر تردد می‌کنند.

وی افزود: پیش از شروع فعالیت، صنوف ثابت باید صلاحیت ترافیکی داشته باشند و نحوه جانمایی مغازه‌ها، عرض پیاده‌رو، فاصله از تقاطع‌ها و داشتن پارکینگ طبق دستورالعمل رعایت شود تا تردد مردم مختل نشود و خطر تصادف کاهش یابد.

سرهنگ مومنی تصریح کرد: «اگر صنفی بدون رعایت این مقررات فعالیت کند، با برخورد جدی پلیس و اعلام تخلف به پلیس اماکن مواجه خواهد شد.»

وی همچنین از اجرای طرح مشترک پلیس راهور و شهرداری تهران خبر داد: وانت‌بارهای سد معبر شناسایی شده و در صورت عدم حضور در محل‌های پیش‌بینی شده، وسیله نقلیه متخلف به پارکینگ منتقل می‌شود.

به گفته مومنی، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون حدود ۲ میلیون وسیله نقلیه به دلیل توقف دوبله و ۲۸۰ هزار خودرو به دلیل توقف در حریم تقاطع‌ها جریمه شده‌اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.