پرش به محتوای اصلی

مخالفت علی لاریجانی با قانون عفاف و حجاب

کد خبر 1107912
علی لاریجانی قانون عفاف و حجاب

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب و رئیس سابق سه دوره مجلس، به موضوع قانون حجاب در کشور پرداخت.

بازتاب_وی تاکید کرد که رعایت حجاب یک وظیفه دینی است و برای جامعه فوایدی دارد؛ از جمله ایجاد وقار برای زنان و بهبود روابط اجتماعی. اما لاریجانی معتقد است که در این زمینه باید جامعه را قانع کرد.

او به سخنی از ابن سینا اشاره کرد که می‌گوید قوانین باید بر اساس سنت‌ها و فرهنگ جامعه تدوین شوند، زیرا اگر قانون از این ریشه‌ها نشات نگیرد، در جامعه کارآمد نخواهد بود. به باور لاریجانی، قانون باید مورد پذیرش مردم باشد و تصویب آن باید با قدرت قانع کردن جامعه همراه باشد. او تاکید می‌کند که در حال حاضر برخی افراد در جامعه قانع نشده‌اند و باید تلاش بیشتری برای قانع کردن آنها صورت گیرد.

لاریجانی بیان کرد که نمی‌توان بدون تلاش و توضیحات منطقی، قوانین را به اجرا درآورد. همان‌طور که در روابط بین‌الملل تنها تکیه بر قدرت نظامی کافی نیست و دیپلماسی نیز لازم است، در موضوعات داخلی نیز قانع کردن مردم ضروری است.

وی بر این باور است که برای مسئله حجاب بیش از قانون‌گذاری، باید از راه‌های فرهنگی و رسانه‌ها برای توضیح و توجیه آن به جامعه استفاده شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.