پرش به محتوای اصلی

مراسم تشییع تاکنون فوتی نداشته است

کد خبر 1213770
مراسم تشییع

رئیس کمیته امداد و فوریت‌های پزشکی مراسم تشییع رهبر شهید گفت: خوشبختانه این مراسم تا این لحظه فوتی نداشته است.

به گزارش تسنیم، محمداسماعیل توکلی درباره آمار خدمت‌رسانی به عزاداران مراسم تشییع قائد شهید امت در تهران اظهار کرد: تاکنون 14 هزار و 168 نفر از خدمت‌گیرندگان در مراسم تشییع، خدمات درمانی و امدادی موردنیاز را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: از این تعداد 16 نفر از افراد به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.

وی تصریح کرد: تاکنون خوشبختانه هیچ موردی از فوتی در این مراسم گزارش نشده است.

رئیس کمیته امداد و فوریت‌های پزشکی ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب بیان کرد: در جریان خدمات امروز، اورژانس هوایی استان تهران یک بیمار قلبی حاد و همچنین یک مادر باردار را از مراسم تشییع به بیمارستان‌ها منتقل کرده است.

رئیس اورژانس استان تهران گفت: پنج ایستگاه مترو به عنوان اورژانس ریلی در این مراسم به بیماران و خدمت‌گیرندگان، خدمت‌رسانی کردند.

توکلی تصریح کرد: صبح امروز نیز دو فروند بالگرد اورژانس هوایی از استان تهران به قم اعزام شدند تا پوشش امدادی و درمانی مراسم را تقویت کنند.

انتهای پیام/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.