پرش به محتوای اصلی

پایش ایمنی هوایی و مدیریت بحران‌ در مرکز عملیات ایمنی و اضطراری

کد خبر 577464
41

مدیرعامل شرکت فرودگاهها وناوبری هوایی ایران با اشاره به راه اندازی مرکزی عملیات ایمنی و اضطراری هوایی کشور گفت:این مرکز در پایش و مدیریت بحران های کشور از جمله سیل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سیاوش امیرمکری صبح امروز در مراسم افتتاح مرکز عملیات ایمنی و اضطراری شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه این مرکز تا سال ۱۳۸۰ به عنوان مرکز کنترل فضای کشور مورد استفاده بود گفت: پس از آن که مرکز کنترل فضای کشور به تهرانسر متتقل شد، مقرر شد به عنوان مرکز مدیریت بحران و نظارت کیفی بر خدمات مسافری مورد استفاده قرار گیرد

وی افزود: همزمان با آغاز به کار من در شرکت فرودگاه‌ها و همزمان با بحران سیل در بسیاری از مناطق کشور، تصمیم گرفتیم این مرکز به سرعت مورد بهره برداری قرار گرفته و به مرکز عملیات ایمنی و اضطراری تغییر نام دهد.

به گزارش مهر،مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران یادآور شد: مرکز عملیات ایمنی و اضطراری در هنگام شرایط عادی به پایش ایمنی هوانوردی و در هنگام بحران به مرکز ستاد بحران با همکاری سازمان مدیریت بحران کشور تبدیل می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.