پرش به محتوای اصلی

لندنی ها امروز به برگزیت اعتراض می کنند

کد خبر 396791
51

شهروندان لندن امروز در اعتراض به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا دست به برگزاری تظاهرات می زنند.

به گزارش بازتاب به نقل از خبرگزاری فرانسه، شمار زیادی از شهروندان لندن قرار است امروز با برگزاری تظاهراتی به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا اعتراض کنند.

تظاهرات کنندگان در نظر دارند درخواست خود مبنی بر برگزاری یک همه پرسی دیگر در خصوص «برگزیت» را مطرح کنند. آنها همچنین خواهان توقف روند اجرایی شدن برگزیت بوده و جدایی از اتحادیه اروپا را ضربه سنگینی بر پیکره اقتصادی و سیاسی انگلیس می دانند.

بر اساس گزارش های منتشر شده تعدادی از نهادها و سازمان های مردمی انگلیس حمایت خود را از برگزاری تظاهرات ضد برگزیت اعلام کرده اند.

گفتنی است بر پایه توافقات اولیه میان لندن و اتحادیه اروپا قرار است تا ماه مارس ۲۰۱۹ میلادی انگلیس از اتحادیه اروپا جدا شده باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.