پرش به محتوای اصلی

افزایش کالابرگ از ۱۵ آبان/ اعتبار این افراد به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌رسد

کد خبر 1240216
احمد+میدری (1)

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش اعتبار کالابرگ گروه دیگری از متقاضیان در ۱۵ آبان‌ماه خبر داد و جزئیات بررسی درخواست‌های ثبت‌شده را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، روز جمعه ۸ آبان در حاشیه بازدید از کلینیک تأمین اجتماعی شهر لردگان اعلام کرد پرونده افرادی که برای دریافت اعتبار بیشتر کالابرگ ثبت‌نام کرده‌اند، در حال بررسی است.

به گفته میدری، تاکنون اعتبار کالابرگ برای حدود ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از متقاضیان از یک میلیون تومان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی همچنین توضیح داد درخواست سایر افرادی که برای افزایش مبلغ کالابرگ ثبت‌نام کرده‌اند، به‌صورت مشترک از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه بررسی می‌شود.

وزیر رفاه تأکید کرد افزایش اعتبار کالابرگ این گروه از متقاضیان نیز در تاریخ ۱۵ آبان‌ماه اعمال خواهد شد.

بر این اساس، افرادی که درخواست افزایش اعتبار کالابرگ آنها هنوز بررسی نشده است، در صورت تأیید مشمولان، از نیمه آبان اعتبار یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی دریافت خواهند کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.