پرش به محتوای اصلی

قیمت طلا امروز ۸ آبان ۱۴۰۵/ طلای ۱۸ عیار ارزان شد

کد خبر 1240188
طلا (1) (1)

قیمت طلا در بازار تهران امروز جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵ با کاهش همراه شد و بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت ۱۵۵ هزار تومانی به حدود ۲۶ میلیون و ۸۳ هزار تومان رسید.

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، بازار طلا در معاملات امروز روند نزولی را تجربه کرد.

همچنین قیمت هر مثقال طلا با کاهش ۶۸۵ هزار تومانی به ۱۱۲ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان رسید. طلای ۲۴ عیار و اونس جهانی طلا نیز کاهش قیمت را ثبت کردند.

جدول قیمت طلا امروز ۸ آبان ۱۴۰۵

نوع طلا قیمت میزان تغییر
هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶,۰۸۳,۰۰۰ تومان ۱۵۵ هزار تومان کاهش
هر گرم طلای ۲۴ عیار ۳۴,۷۷۱,۰۰۰ تومان ۲۱۱ هزار تومان کاهش
هر مثقال طلا ۱۱۲,۹۸۰,۰۰۰ تومان ۶۸۵ هزار تومان کاهش
اونس جهانی طلا ۳,۹۹۲ دلار ۲۶ دلار کاهش

نکته: در متن خبر، قیمت طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۸۳ هزار تومان اعلام شده، اما در جدول منبع عدد ۲۶ میلیون و ۲۱۰ هزار تومان درج شده است. این اختلاف باید پیش از انتشار از منبع اصلی بررسی و اصلاح شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.