پرش به محتوای اصلی

فرانسه خواهان حضور روسیه در نشست گروه هفت است

کد خبر 420469
86

سفیر فرانسه با اشاره به ریاست قریب الوقوع این کشور بر گروه هفت بر علاقمندی پاریس نسبت به حضور روسیه در نشست آگوست آینده تاکید کرد.

«ژان پیر دبالت» سفیر فرانسه در سخنانی با اشاره به اینکه کشورش از ابتدای سال آتی میلادی ریاست دوره ای بر گروه هفت را بر عهده می گیرد، اظهار داشت: پاریس علاقمند است که روسیه در نشست G۷ که قرار است اواخر ماه آگوست در یکی از شهرهای فرانسه برگزار می شود، شرکت کند.

وی در ادامه افزود: روسیه هرگز از گروه هشت جدا نمی شود، روسیه یکی از ارکان اصلی این نشست بوده و باید به حضور خود در تمام نشست های این گروه ادامه دهد.

سفیر فرانسه با اشاره به اظهارات «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه در جریان سفر به روسیه خاطر نشان کرد: فرانسه خواهان حضور و بازگشت روسیه به نشست های گروه هفت است.

به گزارش مهر ، گفتنی است سران هفت کشور صنعتی در حاشیه نشست امنیت هسته ای لاهه در تابستان گذشته تصمیم گرفتند بدون دعوت از روسیه اجلاس سالانه خود را در بروکسل برگزار کنند.

این نشست هر ساله تحت نام گروه هشت برگزار می شود، اما بحران کریمه موجب شد تا روسیه از جمع هشت کشور صنعتی کنار گذاشته شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.