پرش به محتوای اصلی

حمله تند مدیر سابق ورزشگاه آزادی به گرشاسبی/ «دروغ گفتن هم حد و اندازه دارد!

کد خبر 1228242
حسن کریمی

حسن کریمی، مدیرعامل وقت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، در واکنش به اظهارات حمیدرضا گرشاسبی درباره آماده‌سازی ورزشگاه آزادی برای فینال لیگ قهرمانان آسیا، ادعاهای مدیرعامل سابق پرسپولیس را رد کرد و جزئیات تازه‌ای از روند آماده‌سازی این ورزشگاه مطرح کرد.

کریمی مدعی شد کمتر از ۴۰ روز مانده به فینال پرسپولیس و کاشیما آنتلرز، کنفدراسیون فوتبال آسیا ۳۷ ایراد به ورزشگاه آزادی وارد کرده بود و در صورت برطرف نشدن این مشکلات، احتمال انتقال بازی به کشور دیگری وجود داشت.

به گفته او، بررسی‌های اولیه نشان می‌داد برطرف کردن تمام این ایرادات حداقل به ۶ ماه زمان نیاز دارد؛ با این حال، با دستور وزیر ورزش و با هدف حفظ میزبانی ایران، عملیات بازسازی با سرعت بالا آغاز شد.

کریمی اظهار کرد: «با هر زحمت و تلاشی بود بالاخره ورزشگاه را آماده بازی فینال کردیم.» او افزود که در این مدت، حدود ۵۰ پیمانکار به‌صورت همزمان مشغول فعالیت بودند و پروژه به شکل شبانه‌روزی پیش رفت.

مدیرعامل وقت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی با انتقاد از مسئولان وقت پرسپولیس گفت در تمام این مدت هیچ‌کدام از مدیران باشگاه برای پیگیری روند کار یا حتی تشکر از عوامل بازسازی به ورزشگاه مراجعه نکردند.

کریمی همچنین با اشاره به بدهی چند میلیاردی پرسپولیس بابت اجاره زمین ورزشگاه آزادی، مدعی شد پرداخت این مبلغ می‌توانست به تکمیل پروژه کمک کند، اما باشگاه در آن مقطع اقدامی برای پرداخت بدهی انجام نداد.

اما بخش جنجالی اظهارات کریمی، واکنش او به ادعای گرشاسبی درباره حضور ۳۰۰ نفر در روند آماده‌سازی ورزشگاه بود.

او با رد این ادعا گفت: «من نمی‌دانم آقای گرشاسبی این دروغ‌ها را از کجا آورده است که می‌گوید ۳۰۰ آدم آورده است. شاید آقای گرشاسبی خواب‌نما شده است که این حرف‌ها را می‌زند. دروغ گفتن هم حد و اندازه دارد.»

کریمی در ادامه تأکید کرد تمام موارد مورد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا یک روز پیش از مسابقه تحویل نمایندگان این کنفدراسیون شده است.

به گفته او، یکی از نمایندگان AFC پس از مشاهده ورزشگاه خطاب به مسئولان ایرانی گفته بود که تصور نمی‌کردند آزادی در چنین مدت کوتاهی آماده شود و سه بار آن را «معجزه» توصیف کرده بود.

کریمی در پایان مدعی شد تمامی هزینه‌ها و تغییرات انجام‌شده در ورزشگاه به‌صورت مکتوب ثبت شده و مستندات آن نیز موجود است؛ موضوعی که به گفته او می‌تواند جزئیات واقعی روند آماده‌سازی آزادی برای فینال آسیا را مشخص کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.