پرش به محتوای اصلی

تعداد کانادایی های بازداشت شده در چین به ۱۳ نفر رسید

کد خبر 460214
52

دولت کانادا از بازداشت ۱۳ شهروند این کشور در چین از زمان آغاز بحران در روابط دو کشور به دلیل بازداشت یکی از مدیران شرکت هوآوی خبر داد.

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، کانادا اعلام کرده که ۱۳ شهروند این کشور از زمان بازداشت مدیر ارشد مالی شرکت هوآوی در دهم آذر تاکنون بازداشت شده‌اند.

چین پیشتر درخواست کانادا و آمریکا برای آزادی شهروندان کانادایی بازداشت شده در چین را با قاطعیت رد کرده بود.

گفته می شود هشت نفر از این ۱۳ نفر بعد از بازجویی های ابتدایی آزاد شده اند.

گفتنی است که دولت کانادا روز یکم دسامبر (اول آذر) «منگ وانژو» مدیر ارشد مالی شرکت فناوری و چند ملیتی «هوآوی» را به ظنِ نقض تحریمهای آمریکا علیه ایران و جهت استرداد به دولت آمریکا، در شهر ونکوور بازداشت کرد. دولت چین نسبت به این دستگیری شدیداً اعتراض کرده است.

دادستانهای آمریکا منگ وانژو را به اِغفال بانکهای چند ملیتی در مورد تراکنشهای مالی مرتبط با ایران و قرار دادن بانکها در معرض خطر نقض تحریمهای آمریکا متهم کرده اند؛ اما منگ که یکی از معاونان هیأت مدیره و دختر بنیانگذار شرکت هوآوی است، می گوید که بی گناه است.

لازم به ذکر است که دادگاه عالی کانادا روز ۲۱ آذر گذشته با صدور حکمی منگ وانژو را با قید وثیقه ۱۰ میلیون دلاری آزاد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.