پرش به محتوای اصلی

تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا

کد خبر 1121382
تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا

ترامپ نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر داد.

وزارت کشور دولت ترامپ روز جمعه اعلام کرد که به دستور رئیس‌جمهور ایالات متحده، نام «خلیج مکزیک» به «خلیج آمریکا» تغییر یافته و همچنین قله دنالی در آلاسکا به نام پیشین خود، «کوه مک کینلی» برمی‌گردد.

این تغییرات که به عنوان بخشی از دستورات اجرایی ترامپ پس از ورود به کاخ سفید صادر شد، بخشی از وعده‌های انتخاباتی او بود.

طبق بیانیه وزارت کشور، تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» و همچنین بازگرداندن نام «کوه مک کینلی» به قله دنالی، نمادی از تعهد ملت آمریکا به حفظ میراث تاریخی و فرهنگی این کشور است.

ترامپ در مراسم تحلیف خود اشاره کرده بود که ویلیام مک کینلی، رئیس‌جمهور پیشین، در دوران خود با افزودن قلمروهای جدید به ایالات متحده، نقشی مهم در رشد کشور ایفا کرده بود.

این تغییرات اما با واکنش‌هایی در سطح بین‌المللی روبه‌رو شده است. مکزیک که سواحل طولانی این خلیج را در اختیار دارد، بر لزوم حفظ نام بین‌المللی «خلیج مکزیک» تاکید کرده است.

تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.