پرش به محتوای اصلی

گرانفروشان لوازم خانگی مجبور به کاهش قیمت شدند

کد خبر 1235251
قیمت لوازم خانگی

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از الزام برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی به کاهش قیمت محصولات خود خبر داد و تأکید کرد هرگونه افزایش قیمت کارخانه‌ای باید به تأیید کارگروه تنظیم بازار برسد.

احمد شانیان، معاون بازرسی و نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای سازمان حمایت، گفت افزایش قیمت کارخانه‌ای لوازم خانگی باید با هماهنگی انجمن‌های تولیدکننده و تأیید کارگروه تنظیم بازار وزارت صمت انجام شود.

وی افزود: شرکت‌هایی که بدون هماهنگی با کارگروه تنظیم بازار اقدام به افزایش غیرمجاز قیمت محصولات خود کرده‌اند، موظف به کاهش قیمت خواهند بود.

شانیان همچنین اعلام کرد انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی مکلف شده است ظرف دو هفته آینده قیمت محصولات را بررسی و در سامانه ۱۲۴ ثبت کند تا مصرف‌کنندگان بتوانند پیش از خرید، قیمت درب کارخانه کالاها را مشاهده و مقایسه کنند.

به گفته وی، برای گروه‌های مختلف لوازم خانگی سقف قیمتی تعیین خواهد شد و عبور از این سقف، تخلف محسوب می‌شود. البته به دلیل تفاوت در ویژگی‌های فنی و امکانات محصولات یک گروه، قیمت کالاها می‌تواند متفاوت باشد.

معاون سازمان حمایت درباره علت ورود این سازمان به موضوع قیمت لوازم خانگی نیز گفت در هفته‌های اخیر تقاضا برای خرید این کالاها افزایش یافته است. به گفته او، افزایش انتظارات تورمی یکی از عوامل رشد تقاضا بوده و همین موضوع حساسیت نسبت به افزایش قیمت‌ها را بیشتر کرده است.

شانیان در پایان تأکید کرد با شرکت‌هایی که بیش از میزان مجاز قیمت محصولات خود را افزایش داده‌اند، برخوردهای انضباطی و قانونی خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.