پرش به محتوای اصلی

کتانی هایی که به موبایل وصل می شوند

کد خبر 440986
76

یک تولید کننده لوازم ورزشی قصد دارد دوباره نسخه جدید کتانی را تولید کند که نخستین بار در سال ۱۹۸۶ میلادی تولید شد این کتانی می تواند فعالیت های کاربر را رصد کند.

شرکت پوما اعلام کرده دوباره کتانی های قدیمی را عرضه می کند که نخستین بار در سال ۱۹۸۶ میلادی عرضه شده بود. این کتانی که RS-Computer Shoe نام دارد شبیه یک کتانی مخصوص دویدن است که در قسمت پشت آن یک برجستگی پلاستیکی وجود دارد. کفش با کمک این قسمت حرکات و فعالیت های کاربر را رصد می کند.

در سال ۱۹۸۶ میلادی این کفش ها با کمک تراشه ای که در آنها قرار داشت، سرعت، مسافت و میزان کالری مصرفی را رصد می کردند. اکنون دستبندهای سلامتی می توانند تمام این فعالیت ها را انجام دهند.

به گزارش مهر ،به نظر می رسد کتانی های جدید همان نسخه ای باشند که در ۱۹۸۶ میلادی تولید اما از لحاظ فناوری آپدیت شده اند و کاربر برای خوانش اطلاعاتش می تواند آن را به وسیله بلوتوث به موبایل متصل کند. همچنین کفش ها به وسیله یک کابل یو اس بی شارژ می شوند.

البته شرکت پوما فقط ۸۶ جفت از این کفش ها را دوباره تولید می کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.