“چربی‌های ترانسی” که باعث ابتلا به “آلزایمر” می‌شود

    کد خبر :635003

چربی‌های ترانسی که در غذاهای آماده و سرخ شده وجود دارد احتمال مبتلا شدن افراد به زوال عقل را افزایش می‌دهد.

 

مجله Neurology به تازگی نتایج یک تحقیق را منتشر کرده که در آن به ارتباط مصرف چربی ترانس و دلایل زوال عقل می‌پردازد. طبق این تحقیقات چربی ترانسی که در مواد غذایی سرخ شده، کیک و بیسکویت وجود دارد احتمال مبتلا شدن افراد به «آلزایمر» را افزایش می‌دهد.

 

چربی‌های ترانس در مواد غذایی چون کره‌های مارگارین، کیک، بیسکوییت و مواد سرخ شده یافت می‌شود. البته چربی‌های ترانس عامل بیماری‌های دیگر مانند کرونر قلبی هم هست که از طریق بالا بردن سطح کلسترول بد (کلسترول LDL) و پایین آوردن سطح کلسترول خوب (کلسترول HDL) انجام می‌شود.

 

این تحقیقات که توسط دانشمندان ژاپنی صورت گرفته، جامعه آماری 1600 نفری با سن بالای 60 سال دارد و نشان می‌دهد چربی‌های ترانس باعث پیدایش پروتئینی به نام آمیلوئید شود که این پروتئین با زوال عقل در ارتباط مستقیم است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید