پرش به محتوای اصلی

پیام رسان «آی‌گپ» امکان طراحی استیکر را فراهم کرد

کد خبر 497730
73

پیام رسان بومی آی‌گپ در آخرین به‌روزرسانی، نخستین سری از استیکرهای خود را منتشر و امکان طراحی استیکر را برای کاربران فراهم کرد.

این پیام رسان در آخرین بروزرسانی خود بسته های استیکری متنوعی را بارگذاری کرده تا بتواند فضای کاربری حرفه‌ای‌تر و صمیمانه‌تری را در اختیار کاربران خود قرار دهد.

همچنین همزمان با انتشار این استیکرها، پیام رسان بومی آی‌گپ امکان طراحی استیکر را به وسیله یک بات برای کاربران فراهم کرده و از این پس هر کاربر می تواند با کمک این بات، استیکر مورد علاقه خود را بسازد.

پیام رسان بومی آی‌گپ در آینده نزدیک امکان فروش استیکرهای طراحی شده توسط کاربران را نیز فراهم خواهد کرد.

امکان برقراری تماس تصویری، راه اندازی بات ، راه اندازی دکتر آی‌گپ با همکاری وزارت بهداشت و کیف پول دیجیتال از جمله تغییرات پیام رسان بومی آی‌گپ در طول ۴ ماه گذشته بوده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.