پرش به محتوای اصلی

نخستین گروه مرکز پزشکی ایران به عربستان اعزام شد

کد خبر 57903
9

مشاور اجرایی مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از اعزام نخستین گروه مرکز پزشکی ایران به عربستان از مسیر ترکیه خبر داد.

طاهر درودی با اشاره به اینکه در حال حاضر پرواز مستقیم از ایران به عربستان نداریم، بنابراین نخستین گروه مرکز پزشکی هلال احمر از مسیر کشور ثالث (ترکیه) به عربستان اعزام شدند، اظهار داشت: این گروه پزشکی به منظور ترخیص دارو و تجهیزات ارسالی و نیز راه‌اندازی سیستم‌های بیمارستانی برای ارائه خدمات به زائران حج تمتع به مدینه اعزام شدند.

مشاور اجرایی مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ادامه داد: البته از زمان اعزام‌های رسمی زائران حج به عربستان، پروازهای مستقیم از شهرهای کشورمان به عربستان صورت می‌پذیرد.

درودی با اشاره به اینکه نخستین محموله دارو و تجهیزات پزشکی نیز شب گذشته به عربستان ارسال شده است، خاطرنشان کرد: برآورد می‌شود تا سه روز آینده تمام داروها و تجهیزات پزشکی زائران حج به عربستان ارسال شود.

همچنین مشاور اجرایی مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در مصاحبه‌های قبلی نیز تاکید کرده بود که زائران حج باید حتماً دوهفته پیش از رفتن به این سفر زیارتی حج واکسن منن‍ژیت را تزریق کنند.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.