پرش به محتوای اصلی

میوه ارزان می شود

چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ ۱۷:۵۶
کد خبر 1159112
قیمت میوه

کارشناس کشاورزی گفت: با توجه به شرایط کم آبی و خشکسالی عرضه خیار نسبت به ماه گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته که این امر منجر به نوسان قیمت خیار در بازار شده است.

مصطفی دارایی نژاد کارشناس کشاورزی و فعال میدان مرکزی گفت: بررسی ها نشان می دهد که عرضه خیار نسبت به ماه قبل ۵۰ درصد کمتر شده که همین امر منجر به افزایش ۲۰ درصدی قیمت شده است.

وی قیمت هرکیلو خیار را ۲۰ تا ۴۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که در شهریور با عرضه خیار از مناطق دیگر، بازار متعادل شود.

دارایی نژاد قیمت هرکیلو هلو انجیری را ۶۰ تا ۱۴۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو شلیل ۶۰ تا ۹۰ هزارتومان، هلو ۷۵ تا ۱۲۰ هزارتومان، انگور ۳۰ تا ۹۰ هزارتومان، آلو زرد ۷۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، انجیر ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، گلابی ۱۲۰ تا ۱۷۰ هزارتومان، گیلاس ۱۱۰ تا ۱۸۰ هزارتومان، آلبالو ۱۶۰ تا ۲۵۰ هزارتومان، آلو سیاه ۶۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، توت فرنگی ۱۰۰ تا ۲۲۰ هزارتومان و موز ۱۳۰ تا ۱۶۰ هزارتومان و انبه ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان است.

کارشناس کشاورزی قیمت هرکیلو هندوانه ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، جانا ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان، طالبی ۳۰ تا ۴۰ هزارتومان و خربزه ۲۰ تا ۳۵ هزارتومان اعلام کرد.

فعال میدان مرکزی از افزایش ۱۰ درصدی قیمت میوه نسبت به هفته قبل در بازار خبر داد و گفت: امسال با توجه به شرایط خشکسالی و کم آبی پیش بینی می شود که از شهریورماه قیمت ۲۰ درصد کاهش یابد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.