مواد خوراکی سرشار از فیبر خطر دیابت و سرطان روده را کاهش می دهد

    کد خبر :185593

مصرف منظم رژیم غذایی غربی که سرشار از چربی و مواد قندی و حاوی مقادیر کم فیبر است موجب افزایش خطر بیماری های التهاب روده، اضافه وزن و دیابت می شود.

یافته ها نشان می دهد فیبر که در میوه، حبوبات، سبزیجات و غلات کامل یافت می شود، یک رژیم غذایی سالم است.

فیبرها در مقابل هضم در بدن مقاوم هستند اما به راحتی توسط باکتری های روده مصرف می شوند. میزان فیبر در رژیم غذایی می تواند بر اضافه وزن، قند خون، حساسیت انسولین و سلامت روده تاثیر می گذارد.

از سوی دیگر کمبود فیبر منجر به نفوذ باکتری ها در لایه مخاطی روده می شود و این باکتری ها موجب ایجاد بیماری های التهاب روده شده و در اضافه وزن و دیابت هم نقش دارند.

گانار هنسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه گوتنبرگ سوئد، در این باره می گوید: «رژیم غذایی فاقد فیبر موجب تغییر ترکیب باکتریایی و متابولیسم باکتری ها می شود و در عوض با ایجاد نقایصی در لایه مخاطی درونی به باکتری ها اجازه نفوذ در روده را می دهد. این وضعیت با بروز التهاب و در نهایت بیماری متابولیک همراه است.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید