پرش به محتوای اصلی

مربی جندی‌شاپور تا اطلاع ثانوی محروم شد

کد خبر 657561
مربی-جندی‌شاپور-تا-اطلاع-ثانوی-محروم-شد

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های فوتبال و فوتسال صادر کرد.

 

به گزارش فارس ، مسابقه تیم های ماشین سازی و سایپا در هفته دوازدهم لیگ برتر برگزار شد که 5 بازیکن تیم ماشین سازی از سوی داور کارت زرد دریافت کردند. این تیم به پرداخت 60 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

 

*تیم شاهین شهرداری بوشهر به دلیل فحاشی تماشاگرانش به داور و بازیکن تیم مقابل در دیدار برابر پارس جنوبی جم به پرداخت 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.( این رای قابل تجدید نظر است).

 

*باشگاه استقلال تهران به دلیل فحاشی تماشاگران به داور در دیدار مقابل نساجی باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.

 

*دیدار تیم های نود ارومیه و تراکتورسازی از سری رقابتهای جام حذفی برگزار و بازیکنان تیم نود ارومیه از داور بازی 5 کارت زرد دریافت کردند. این تیم به پرداخت 40 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

 

*مسابقه تیم های شهر خودرو و صنعت نفت آبادان در هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر برگزار شد که 5 بازیکن تیم صنعت نفت آبادان از داور بازی کارت زرد دریافت کردند. این تیم به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

 

*دیدار تیم های فوتسال جندی شاهپور و هیات فوتبال کرمانشاه از سری رقابتهای لیگ دسته اول فوتسال روز 13 آذرماه برگزار شد که از سوی مسعود شیر مهد- مربی تیم جندی شاپور تخلفاتی مبنی بر صدمه بدنی عمدی نسبت به داور و فحاشی به وی و نماینده فدراسیون که سبب تعطیلی مسابقه شد، رخ داد که تخلفات وی در خور صدور قرار دستور موقت می باشد. لذا به استناد ماده 100 مقررات انضباطی و تا صدور رای مقتضی، مسعود شیرمهد از حضور در تمامی مسابقات معلق و محروم است و لازم است که روز 23 آذرماه جهت ادای توضیحات در کمیته انضباطی حضور داشته باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.