پرش به محتوای اصلی

جنجال در نمایشگاه فیتکس تهران

کد خبر 1239218

در یک نمایشگاه مرتبط با ورزش در تهران، تصاویری از رقص زنان و پوشش نامتعارف آن‌ها منتشر و در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شده است.

به گزارش خبرگزاری‌ها، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در واکنش به ناهنجاری و رقص عده‌ای از زنان در نمایشگاه فیتکس در بوستان گفتگو، اعلام کرد:از ما مجوز نگرفته‌اند.

ماه پیش نیز دوی ماراتنی در بوستان ولایت انجام شد که در آن تعدادی از شرکت‌کنندگان بی‌حجاب بودند. در آن زمان عنوان شد که مجوز برگزاری این مسابقه از سوی وزارت کشور صادر شده است.

آرش، یکی از شرکت‌کنندگان در نمایشگاه فیتکس که از ظاهرش این‌طور برمی‌آید که خودش هم ورزشکار و بدنساز است، درباره آنچه در این نمایشگاه دیده، می‌گوید:اینجا شبیه به هر چیزی است جز ورزش.

واکنش مدیرکل ورزش استان تهران

حالا مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، ستوده‌نژاد، عنوان کرده که آن‌ها از این مسئله بی‌خبرند و قرار است تازه نماینده‌ای را به محل برگزاری بفرستند تا وضعیت را بررسی کرده و متناسب با گزارش او تصمیم‌گیری کنند.

این در حالی است که اول آبان روز آخر نمایشگاه بود و خودبه‌خود تمام شده است.

 

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.