پرش به محتوای اصلی

غنی سازی هسته ای ایران محدود است

کد خبر 431517
59

مشاور ارشد صدر اعظم آلمان در امور خاورمیانه در صفحه توئیتر خود نوشت: غنی سازی هسته ای ایران به واسطه توافق هسته ای با غرب همچنان محدود است.

به گزارش مهر، «فولکر پرتس» مشاور ارشد «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان در امور خاورمیانه در صفحه توئیتر خود نوشت: غنی سازی هسته ای ایران به واسطه توافق هسته ای این کشور با غرب (برجام) همچنان محدود است.

وی در ادامه نوشته خود آورده است: امارات متحده راکتور هسته ای می سازد و متعهد شده که غنی سازی انجام ندهد. عربستان سعودی ۱۶ راکتور هسته ای می سازد، بدون اینکه متعهد شود، غنی سازی انجام ندهد.

رئیس بنیاد علم و سیاست آلمان با این پرسش نوشته خود را پایان داده است که آیا زمان آن رسیده که از طریق سازمان ملل کنفرانس منطقه ای منع گسترش سلاح هسته ای در خلیج برگزار شود؟

گفتنی است وی چندی پیش در گفتگو با رادیو آلمان در حمایت از توافق هسته‌ای ایران گفت که اروپا باید این را مشخص کند که این توافق نیازی به تائید آمریکا ندارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.