پرش به محتوای اصلی

توقیف ۵۵۴ دستگاه ماینر قاچاق در عسلویه

کد خبر 1240922

رئیس کل دادگستری استان بوشهر از کشف و توقیف بزرگ‌ترین محموله قاچاق دستگاه‌های استخراج رمزارز در استان خبر داد.

مهدی مهرانگیز اعلام کرد: بزرگ‌ترین محموله قاچاق دستگاه‌های رمزارز در استان بوشهر با هماهنگی دادستانی و صدور دستور قضایی به تعداد ۵۵۴ دستگاه استخراج رمزارز در شهرستان عسلویه و پیش از راه‌اندازی شناسایی و توقیف شد.

وی با اشاره به ارزش این تجهیزات غیرمجاز افزود: بر پایه برآورد شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، بهای روز این دستگاه‌ها ۱۸۰ میلیارد تومان است.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر خاطرنشان کرد:اگر این دستگاه‌های رمزارز کشف‌شده راه‌اندازی می‌شدند، میزان مصرف برق آن‌ها در هر ماه به ۱.۸ میلیون کیلووات‌ساعت می‌رسید که این رقم برابر با مصرف برق ۶,۵۰۰ خانوار است.

مهرانگیز با تأکید بر حکم شرعی و قانونی استفاده غیرمجاز از انرژی گفت: استفاده غیرمجاز از برق، آب و گاز از نظر شرعی بر اساس فتاوای مراجع عظام تقلید حرام و از نظر قانونی جرم است و مجازات‌های سنگینی دارد.

وی افزود: اگر این جرایم به‌صورت سازمان‌یافته، حرفه‌ای و مستلزم مجازات حبس باشد، هیچ‌گونه ارفاقی به این افراد نخواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر در پایان هشدار داد: این افراد به حقوق عامه مردم تعدی می‌کنند؛ نه تخفیفی در اجرای حکم و نه در مجازات داده خواهد شد و دستگاه قضایی استان با شدت و حدت تمام با این عوامل برخورد خواهد کرد.

تسنیم

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.