پرش به محتوای اصلی

طرح تعویض رایگان مخازن گاز تاکسی‌ها

کد خبر 1026299
طرح تعویض رایگان مخازن گاز تاکسی‌ها

طبق آخرین ویرایش مصوبه شورای اقتصاد مقرر شد مخازن گاز تاکسی‌های دوگانه سوز رایگان تعویض شود.

«محسن جوهری» اظهار داشت: با توجه به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی بویژه تاکسی ها و اتفاقاتی که در این حوزه رخ داده طبق ویرایش آخرین نسخه از مصوبه شورای اقتصاد مقرر شد تا مخازن تاکسی ها رایگان تعویض شود.

جوهری خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی هایی توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی انجام شده تا تاکسی ها با مراجعه به مراکز معاینه فنی و ارجاع به آزمایشگاه های آزمون مخازن سی ان جی (CNG) برای نوسازی اقدام کنند.

وی با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد بیان داشت: با توجه به ماده ۱۲رفع موانع تولید مشکلی در بودجه اجرای این طرح وجود ندارد.

جوهری تصریح کرد: در استان سیستان و بلوچستان توسعه‌ای در حوزه جایگاه CNG انجام نشده بود که دولت مصوباتی درخصوص احداث جایگاه انجام داده و سرمایه گذاران می‌توانند در این حوزه ورود یابند.

وی با تاکید بر فواید همگانی شدن خودروهای دوگانه سوز بر اقتصاد و کاهش آلودگی هوا تصریح کرد: با توجه به ناترازی در حوزه تولید ومصرف بنزین و تولید برای هشت میلیون خودرو گاز سوز، در حال حاضر از نصف این ظرفیت یعنی چهارمیلیون خودرو استفاده می کنند.

جوهری اظهار امیدواری کرد، با توجه به مهلت چهارساله استفاده رایگان از دوگانه سوز کردن خودروها و تعویض رایگان مخازن تاکسی ها، از سال آینده شرایط برای دوگانه سوز کردن همه خودروها فراهم شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.