پرش به محتوای اصلی

شورای عالی امنیت ملی باید برای تعطیلی مدارس تصمیم‌گیری کند

کد خبر 690693
شورای-عالی-امنیت-ملی-باید-برای-تعطیلی-مدارس-تصمیم‌گیری-کند

عضو کمیسیون آموزش مجلس تعطیلی مدارس را راهکار مناسبی برای مقابله با کرونا ندانست و گفت: شورای عالی امنیت ملی باید در سطح کلان برای تعطیلی مدارس تصمیم‌گیری کند.

سید محمد جواد ابطحی در گفت‌وگو با خانه ملت، با تکذیب شایعه تعطیلی مدارس، گفت: شورای عالی امنیت ملی باید در سطح کلان برای تعطیلی مدارس تصمیم‌گیری و وزارت بهداشت باید گزارش تعطیلی مدارس را ارائه کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هنوز در مورد تعطیلی مدارس تصمیم گیری جدی نشده است، افزود: بخش‌های مختلف کشور باید در این رابطه تصمیم‌گیری کنند و تنها بر عهده وزارت بهداشت نیست.

وی ادامه داد: اگر دانش‌آموزان تعطیل شوند باید پدر و مادر آنها هم اگر کارمند هستند تعطیل شوند زیرا اگر به ویروس کرونا مبتلا شوند فرزندان خود را هم آلوده می‌کنند.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: کرونا بیشتر افراد با سنین بالا را تهدید می‌کند نه کودکان را بنابراین معتقد هستم که شایعه تعطیلی مدارس و دانشگاه ها به صورت گسترده واقعیت ندارد.

ابطحی با تاکید بر اینکه تعطیلی مدارس راهکار قطعی و مناسبی برای مقابله با کرونا نیست، تصریح کرد: باید پیشگیری و قرطنینه مورد توجه قرار گیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.