پرش به محتوای اصلی

شهروندان پرترافیک ترین نقطه کشور روزانه 6 ساعت معطل می‌شوند

کد خبر 424379
1

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: نیم درصد راه‌های کشور در البرز است ولی این استان بیش از 13 درصد ترافیک کل کشور را به خود اختصاص داده است.

مهرداد جهانی در گفت‌وگو با  ایسنا اظهار کرد: با این اوصاف می‌توان گفت البرز پرترافیک‌ترین نقطه کشور است به همین دلیل ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی آن از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اشاره به درگیری شهروندان البرزی با ترافیک روزانه ناشی از تردد خودروهای عبوری توضیح داد: هر صبح حدود سه ساعت و عصرها هم به همین مدت شاهد ترافیک در برخی محورهای مواصلاتی استان هستیم.

این مسئول تصریح کرد: اگر محورهای مواصلاتی البرز بار خودروهای عبوری را به دوش نمی‌کشیدند، جاده‌های استان ظرفیت خودروهای البرز نشینان را داشت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با بیان اینکه اعتبار مناسبی برای ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی استان اختصاص داده شده است، خاطر نشان کرد: با افتتاح پروژه‌هایی مثل بزرگراه تهران- شمال و کمربند شمالی – جنوبی، بخشی ازترافیک موجود کاهش می‌یابد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.