پرش به محتوای اصلی

سرقت محموله چادرهای زلزله زدگان تکذیب شد

کد خبر 148067
75

خبر سرقت از کامیون حمل بار پتو و چادر برای زلزله زدگان به شکلی که در شبکه های مجازی منتشر شده کذب محض است.
به گزارش یک منبع آگاه درباره خبر پخش شده در شبکه های مجازی مبنی بر راهزنی و سرقت خودروهای حمل چادر و پتو برای زلزله زدگان، اظهار داشت: خبر سرقت از کامیون حمل بار پتو و چادر به شکلی که در شبکه های مجازی منتشر شده است کذب محض است.

این منبع آگاه خبری افزود: چند کامیون حمل چادر و پتو که به سمت سرپل‌ذهاب در حرکت بودند پس از مواجهه با جمعیت چند روستا که درخواست کمک داشتند متوقف شده و محتویات یک کامیون را در محل مورد نظر پیاده می‌کنند.

وی ضمن تاکید بر این که ازدحام مردم و نگرانی برای رسیدن پتو و چادر بی نظمی هایی به وجود آورد اما خبر سرقت کذب است، ادامه داد: استقرار نیروی نظامی و انتظامی در مسیر مناطق زلزله زده برای برقراری امنیت مردم ضروری است و نیروی انتظامی وظیفه ایجاد نظم را بر عهده دارد

وی در ادامه تاکید کرد: از همه مردم تقاضا می شود اخبار را از منابع رسمی پیگیری کرده و به شایعات فضای مجازی از منابع غیر معتبر توجه نکنند

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.