پرش به محتوای اصلی

«زیبا صدایم کن» در جشنواره فیلم ورشو

کد خبر 1165111
زیبا صدایم کن جشنواره فیلم ورشو

فیلم «زیبا صدایم کن»، به کارگردانی رسول صدر عاملی و تهیه کنندگی سید مازیار هاشمی، در نخستین نمایش بین المللی، در بخش «آنیموس: سینما و ارزش ها» در چهل و یکمین جشنواره فیلم ورشو به روی پرده می رود.

این جشنواره که یکی از رویدادهای رقابتی غیر موضوعی و به اصطلاح قدیم، رده الف، در تقویم فیاپف محسوب می شود، از تاریخ 18 تا 27 مهر ماه سال جاری در کشور لهستان برگزار خواهد شد.

فیلم «زیبا صدایم کن» که در جشنواره فیلم فجر جایزه بهترین فیلم را از آن خود کرده بود، با نگاهی آزاد به رمانی به همین نام، به قلم فرهاد حسن زاده، ساخته شده و در شکل فیلمی شهری، موضوع شکاف بین نسل هایی را که گویی هیچ تصوری از یکدیگر ندارند، به تصویر می کشد – شکافی که شاید تنها با گفتگو، تاب آوری و درک متقابل از میان برود. بهره گیری از شهر تهران در مقام یکی از شخصیت های پیش برنده، تلاقی نگاه واقعگرایانه و خیال شاعرانه و همچنین تاکید بر نگاه واقع بینانه به زنان مستقل نسل آینده از ویژگی های اثر جدید رسول صدرعاملی محسوب می شود.

برخی از عوامل این فیلم عبارتند از:فیلمنامه: آرش صادق‌بیگی، میلاد صدرعاملی، محمدرضا صدرعاملی با اقتباس از رمان زیبا صدایم کن نوشته‌ی فرهاد حسن زاده مدیر فیلمبرداری: سامان لطفیان | تدوین : بهرام دهقانی | موسیقی : کریستف رضاعی.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.