پرش به محتوای اصلی

رکورد پنالتی‌ها در جام جهانی شکسته شد

کد خبر 310972
22

در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه ۲۰ پنالتی اعلام شد تا رکورد این ضربات در تاریخ جام جهانی شکسته شود.

دور سوم جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه دیروز با برگزاری چهار دیدار آغاز و چهره دو تیم دیگر راه یافته به مرحله یک هشتم نهایی مشخص شد. با این حال در روز نخست یک رکورد در تاریخ جام جهانی شکسته شد. در دیدار عربستان و مصر داور دو پنالتی‌ برای عربستان اعلام کرد و سپس در بازی ایران و پرتغال نیز دو پنالتی‌ گرفته شد تا تعداد پنالتی‌ها در جام جهانی به عدد ۲۰ برسد که این اتفاق در نوع خود بی‌نظیر است.

در تاریخ این بازی‌ها در کل مسابقات بیش‌ترین پنالتی‌ که گرفته شد، ۱۸ پنالتی‌ بود. در جام های جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، ۹۰ ایتالیا و ۲۰۰۲ کره – ژاپن داوران ۱۸ پنالتی‌ اعلام کردند.

در جام جهانی کنونی به لطف VAR بارها بازیکنان فرصت یافتند از فاصله یازده متری دروازه‌ حریفان‌شان را باز کنند. VAR در ۴۰ درصد پنالتی‌ها نقش داشت و هشت پنالتی‌ با تاثیر این فن‌آوری اعلام شد.

به‌ گزارش ‌ایسنا ، از مجموع ۲۰ پنالتی‌ ۱۵ ضربه به گل تبدیل شد، یعنی ۷۵ درصد آن‌ها وارد دروازه‌ شد. آخرین پنالتی‌ که از خط عبور نکرد ضربه کریستیانو رونالدو بود که علیرضا بیرانوند آن را مهار کرد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.