پرش به محتوای اصلی

خبر مهم برای دارندگان چک برگشتی / نمره منفی چک‌های برگشتی فعلاً ثبت نمی‌شود

کد خبر 1217380
خبر مهم برای دارندگان چک برگشتی

بانک مرکزی اعلام کرد که صادرکنندگان چک‌های برگشتی و بدهکاران تسهیلات سررسیدشده در بانک‌های مشمول (ملی، صادرات ایران، تجارت و توسعه صادرات) در صورت تسویه ظرف دو هفته، از ثبت سابقه منفی اعتباری معاف خواهند شد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بانک مرکزی، تمامی صادرکنندگان چک‌های برگشتی در شبکه بانکی طی بازه زمانی اختلالات بانکی در بانک‌های مذکور، تا دو هفته فرصت دارند نسبت به رفع سوءاثر چک‌های خود اقدام کنند تا این موضوع در سابقه اعتباری چک و تسهیلات به عنوان نمره منفی لحاظ نشود.

همچنین تمامی تسهیلات و تعهدات سررسیدشده پرداخت‌نشده در بازه زمانی اختلالات نیز در صورت پرداخت طی دو هفته، در سابقه اعتباری و گزارش‌های اعتبارسنجی تسهیلات و چک به عنوان نمره منفی لحاظ نخواهد شد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.