پرش به محتوای اصلی

حضور ۲۱۱ ووشوکار از ۲۸ کشور در بازی‌های آسیایی

کد خبر 348030
19

رقابت‌های ووشوی بازی‌های آسیایی جاکارتا با حضور ۲۱۱ ووشوکار از ۲۸ کشور برگزار خواهد شد.

چهل و پنجمین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون ووشوی آسیا، امروز (جمعه) در شهر جاکارتا و با حضور «مهدی علی‌نژاد» رئیس فدراسیون ووشوی ایران و نایب رئیس آسیا برگزار شد.

ابتدا «فوک» رئیس فدراسیون آسیا گزارشی از فعالیت‌های یکسال اخیر ارائه کرد و سپس رئیس فدراسیون اندونزی به حاضرین خوش آمد گفت. در این جلسه «یان ژو پینگ» رئیس کمیته فنی آسیا غایب بود و «محمدرضا پورغلامی» نایب رئیس کمیته فنی آسیا به نمایندگی از این کمیته در خصوص شرایط برگزاری رقابت‌های ووشوی بازی‌های آسیایی، توضیحاتی ارائه کرد. بنابر اعلام وی، 211 ووشوکار از 28 کشور در این دوره از رقابت‌ها حضور دارند و از روز یکشنبه 28 مردادماه کار خود را آغاز خواهند کرد و پنج روز به رقابت می‌پردازند.

تیم ملی ووشوی ایران با 9 ورزشکار (4 مرد و 5 زن) در این رویداد مهم شرکت کرده است. رضا سبحانی، فرود ظفری، عرفان آهنگریان، محسن محمدسیفی، الهه منصوریان، شهربانو منصوریان، زهرا کیانی، هانیه رجبی و فاطمه حیدری اعضای تیم ملی ووشوی ایران در هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی هستند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.