پرش به محتوای اصلی

هشدار نظامی ایران به ترامپ: جنگ بعدی طولانی‌تر خواهد بود

کد خبر 1240605
جنگ (6)

ایران در واکنش به تهدیدهای جدید دونالد ترامپ هشدار داد که در صورت آغاز دور تازه درگیری‌ها، جنگ احتمالی می‌تواند طولانی‌تر از نبرد قبلی باشد و آمریکا نمی‌تواند زمان و شرایط پایان آن را تعیین کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه (AFP)، محمد اکرم‌نیا، سخنگوی ارتش ایران، روز یکشنبه اعلام کرد که جنگ احتمالی آینده ممکن است از درگیری‌های قبلی طولانی‌تر شود.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد واشنگتن هنوز اهدافی در ایران دارد که می‌تواند در مدت کوتاهی به آنها حمله کند. او همچنین با اشاره به تأسیسات زیرزمینی کوه کلنگ، از احتمال هدف قرار دادن این منطقه سخن گفت.

در همین حال، مقام‌های نظامی ایران نیز درباره پیامدهای هرگونه حمله جدید هشدار داده‌اند. حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران، تأکید کرد که در درگیری احتمالی با آمریکا هیچ محدودیت جغرافیایی برای پاسخ ایران وجود نخواهد داشت.

از سوی دیگر، محسن رضایی از دریافت نامه‌ای از جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، با موضوع ازسرگیری مذاکرات خبر داده است. او با اشاره به تغییر لحن طرف آمریکایی اعلام کرد که تهران همچنان بر شروط خود برای بازگشت به مذاکرات تأکید دارد.

آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران، پایان محاصره دریایی بنادر کشور، لغو تحریم‌ها و توقف جنگ در تمامی جبهه‌ها از جمله شروط مطرح‌شده از سوی ایران عنوان شده است.

در همین شرایط، انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس امارات، با ابراز امیدواری نسبت به دستیابی به راه‌حل دیپلماتیک، تأکید کرد که کشورش خود را برای بدترین سناریوی احتمالی و دور جدید درگیری‌ها آماده می‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.