پرش به محتوای اصلی

جریمه ۳۷ هزار میلیارد تومانی در انتظار فولاد اوکسین

کد خبر 1090108
جریمه ۳۷ هزار میلیارد تومانی در انتظار فولاد اوکسین

بر اساس سند افشا شده از مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان، این شرکت بخاطر تخلفات صورت گرفته به بیش از ۳۷ هزار میلیارد تومان جریمه محکوم شده است.

احتمالا بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تخلف در این پرونده صورت گرفته که فقط جریمه ناشی از آن ۳۷ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

شرکت فولاد اکسین خوزستان اقدام به فروش محصولات خود در خارج از بورس کرده که کاملا خلاف قانون بوده و معلوم نیست چه مدت و چه میزان ورق فولادی به چه افرادی و با چه مبلغی فروخته شده است و این تخلف توسط سازمان تعزیرات حکومتی در خوزستان در حال رسیدگی است.

باید دید صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان سهامدار اصلی فولاد اکسین خوزستان چه واکنشی نسبت به این موضوع و تنویر افکار عمومی انجام خواهد داد.

شرکت فولاد اکسین

اقتصاد آنلاین 

 

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.