پرش به محتوای اصلی

توییتر حساب کاربری «ابومهدی المهندس» را مسدود کرد

کد خبر 368145
91

بخش رسانه ای حشد شعبی اعلام کرد که توییتر، حساب کاربری ابو مهدی المهندس نائب رئیس حشد شعبی را مسدود کرده است.

به گزارش بازتاب به نقل از الغد پرس، توییتر حساب کاربری «ابو مهدی المهندس» نائب رئیس حشد شعبی را مسدود کرد. بر اساس این خبر بخش رسانه ای حشد شعبی اعلام کرد که این اقدام توییتر نشان دهنده جنگ علیه هیأت حشد شعبی عراق است.

توییتر با ادعای اینکه ابو مهدی المهندس قوانین مربوط به توییتر را نقض کرده اقدام به مسدود کردن حساب کاربری او کرده است و بخش رسانه ای حشد شعبی تأکید کرد که اقدام توییتر در خصوص یک چهره دولتی عراق که در چارچوب دولت این کشور فعالیت می کند بسیار عجیب است.

هیأت حشد شعبی اعلام کرد که کانال های اطلاع رسانی و حامی حشد شعبی به صورت آشکار هدف جنگ رسانه ای شبکه های اجتماعی قرار گرفته اند و این اقدامات در راستای جنگ رسانه ای علیه حشد شعبی صورت گرفته که اهداف داخلی و خارجی آن روشن است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.