پرش به محتوای اصلی

تولید سیستم صوتی از شن با چاپگر سه بعدی

کد خبر 493896
14

اکثر سیستم های صوتی باکیفیت از چوب ساخته می شوند، اما یک شرکت تجاری در جمهوری چک از شن و چاپگر سه بعدی برای تولید یک سیستم صوتی متفاوت استفاده کرده است.

این سیستم صوتی بی سیم توسط شرکت Ionic تولید شده و هدف از استفاده از شن در تولید آن، الهام گرفتن از طبیعت و افزایش کیفیت سیستم صوتی بوده است.

استفاده از شن برای تولید این محصول باعث شده شرکت سازنده بتواند شیارهای ظریف و زیبایی در آن به وجود آورد که در نمونه های مشابه وجود نداشته است. شن و ماسه سیلیسی به کار رفته بدین منظور کیفیت صدای پخش شده را به میزان قابل توجهی افزایش می دهند.

برای شکیل تر شدن و مستحکم تر شدن این سیستم صوتی علاوه بر شن از الیاف بامبو و نیز نوعی پلیمر به نام Santoprene استفاده شده است. از همین رو لرزش های سیستم صوتی مذکور به شکلی کاملا کنترل شده و دقیق و بدون ایجاد صدای مزاحم برای کاربران اتفاق می افتد.

به گزارش مهر ،دامنه فرکانسی این بلندگو از ۷۵ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز در نوسان بوده و ساب ووفر آن دارای سه درگاه باس است که هر یک مجهز به یک چراغ ال ای دی در درون خود هستند. قیمت هر یک از این بلندگوها که قرار است به تعداد محدودی تولید و عرضه شوند در حدود ۳۵۶۰ دلار است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.