پرش به محتوای اصلی

تهران بیشترین مبتلا به ام اس را دارد

کد خبر 493632
ام اس

مشاور معاون درمان وزارت بهداشت در امور بیماری ها گفت: تاکنون ۶۴ هزار بیمار مبتلا به ام اس در کشور شناسایی شده است و تهران بیشترین تعداد مبتلایان به این بیماری را دارد.

جمشید کرمانچی در همایش سالانه مدیران عامل و مدیران ارشد انجمن ام اس کشور، افزود: پس از تهران بیشترین مبتلایان به ام اس در شهرهای کرج، تبریز و اصفهان قرار دارند.

وی از اجرای بسته خدمتی ویژه بیماران خاص و صعب ‌العلاج در ۲۰۰ بیمارستان و مرکز درمانی کشور خبر داد و تصریح کرد: در این بسته کمک به امر درمان بیماران ام اس نیز پیش بینی شده است.

کرمانچی بیان کرد: در این چارچوب، تمام خدمات مورد نیاز تشخیصی، درمانی و مشاوره‌ ای برای بیماران خاص و صعب العلاج از جمله ام اس در مراکز جامع تخصصی ارائه می شود که از این طریق هزینه پرداختی بیماران نیز کاهش می یابد.

در ادامه این همایش، محمدعلی صحراییان، نایب ‌رئیس انجمن ام اس ایران نیز گفت: تعداد مبتلایان به بیماری ام اس در کشور رو به افزایش است و طی یک دهه گذشته تعداد این بیماران افزایش چند برابری داشته است.

به گزارش مهر،وی تعداد مبتلایان به ام اس را در کشور در یک دهه گذشته ۱۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۴۶ انجمن ام اس در کشور فعال است.

صحراییان اظهار کرد: انجمن ام اس ایران با بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت، خانه امن بیماران ام اس بوده و تمامی انجمن‌ ها باید در مسیر افزایش آرامش و کاهش اضطراب بیماران و خانواده های آنان تلاش کنند.

نایب ‌رئیس انجمن ام اس ایران در پایان از آغاز عملیات اجرایی بزرگ ترین مرکز درمانی ام اس شمال شرق کشور در مشهد با همکاری خیّران سلامت خبر داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.