پرش به محتوای اصلی

تردد مسافر در مرز باشماق مریوان ممنوع شد

کد خبر 771846

مدیرکل گمرک باشماق مریوان کردستان گفت: براساس دستورالعمل وزارت کشور اقلیم کردستان عراق تردد مسافر از مرز باشماق مریوان از ساعت ۲۴ پنجشنبه شب چهارم دی تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.

فرید حق پناه روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این ممنوعیت به منظور کنترل ویروس جدید کرونای انگلیسی و براساس دستورالعمل وزارت کشور اقلیم کردستان عراق اعمال شده شده است.

وی اضافه کرد: براساس این دستورالعمل از ساعت ۲۴ امشب ورود مسافر ایرانی به اقلیم و خروج مسافر عراقی از اقلیم به سمت ایران تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

مدیرکل گمرک باشماق مریوان اعلام کرد: مسافران ایرانی که هم اکنون در عراق به سر می‌برند می‌توانند به ایران مراجعه و مسافران عراقی هم که در ایران هستند می‌توانند به کشورشان بازگردند.

مرز رسمی باشماق مریوان در کردستان یکی از مهمترین مرزهای رسمی زمینی ایران با اقلیم کردستان عراق به شمار می‌آید و این گمرک در زمینه ترانزیت، صادرات، امور مسافری و مقدار قابل توجهی در بخش واردات فعال است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.