پرش به محتوای اصلی

ترامپ به شادی هواداران روحانی پاسخ داد

کد خبر 20788
24
… به باور یادداشت نویس بلومبرگ، ترامپ پاسخ شادی هواداران روحانی در ایران را با درخواست به انزوا کشیدن کشورمان در عرصه جهانی داده است.

خبرگزاری بلومبرگ (bloomberg) نگاهی داشته به موضع خصمانه “دونالد ترامپ” رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران که طی سفر به عربستان سعودی ابراز شد.

به باور “مارک چمپیون” یادداشت نویس بلومبرگ، ترامپ پاسخ شادی هواداران روحانی در ایران را با درخواست به انزوا کشیدن کشورمان در عرصه جهانی داده است.

این رسانه آمریکایی نوشت: ترامپ خواستار به انزوا کشیدن ایران شده و دولت روحانی را به چالش کشید.

در ادامه این گزارش می خوانیم، صدها هزار ایرانی شنبه شب به خیابان ها آمده و پیروزی حسن روحانی در انتخابات را جشن گرفتند؛ رئیس جمهوری که پیامش باز کردن درها به سوی غرب بوده است.

بلومبرگ افزود: اما در روز یکشنبه “دونالد ترامپ” رئیس جمهور آمریکا از کشورهای جهان خواست تا ایران را به انزوا بکشانند.

این گزارش می افزاید: هیچ چیز دیگر نمی توانست بهتر از این، سیاست های روحانی در ایران را برای دور دوم ریاست جمهوری به چالش بکشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.