پرش به محتوای اصلی

بدهی‌های بابک زنجانی هنوز پرداخت نشده است

کد خبر 20353
69

وزیر دادگستری گفت: با وجود تایید حکم بابک زنجانی، بدهی‌های این متهم تاکنون به صورت کامل پرداخت نشده است.

به گزارش بازتاب به نقل از صداوسیما ، مصطفی پور محمدی درباره آخرین جزئیات رسیدگی به پرونده متهم بدهکار بزرگ نفتی، گفت: درباره بابک زنجانی اقدام‌هایی برای شناسایی عوامل همکارش انجام شده است که در مرحله بازپرسی قرار دارند.

وی افزود: در این پرونده تاکنون نتایج ملموس قابل ارائه‌ای به دست نیامده است، اما امیدواریم در ادامه روند رسیدگی، به نتایج خوبی دست یابیم. متاسفانه تاکنون دارایی‌هایی که از سوی بابک زنجانی ارائه شده به سختی ۲هزار میلیارد تومان می‌شود، در حالی که بدهی این متهم بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان با حداقل سود تخمین زده شده است.

پورمحمدی ادامه داد: فاصله بدهی بابک زنجانی با میزان اموالی که از وی شناسایی شده بسیار زیاد است و نمی‌توانیم طلب ملت ایران را برگردانیم.  پرونده نفتی، پرونده بسیار بدی بود که با این همه اقدام و پیگیری هنوز به آن نتیجه مطلوب و شایسته نرسیده‌ایم، اما همه برای پیگیری این پرونده تلاش می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم حقوق ملت را استیفا کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.