پرش به محتوای اصلی

افزایش موقتی غلظت ذرات معلق در هوای تهران

چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷
21

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: طبق نتایج پیش‌بینی کیفیت هوا، وزش باد در برخی ساعات طی امروز (۱۰ مردادماه) افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال دارد.

حسین شهبازی در گفت و گو با ایسنا افزود: پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان‌دهنده افزایش تدریجی میزان ناپایداری جوی در بعدازظهر امروز (۱۰ مرداد ماه ) است و در برخی ساعات وزش باد به بزرگی بالاتر از ۵ متربرثانیه از سمت نواحی جنوب شرقی – جنوبی انتظار می‌رود.

وی در ادامه گفت: روز پنجشنبه (۱۱ مردادماه) برخی ساعات به‌ویژه در بعدازظهر همراه با وزش باد نسبتا شدید به بزرگی ۵ تا ۸ متربرثانیه از سمت نواحی جنوب شرقی خواهد بود. بر این اساس انتظار می‌رود وزش باد در برخی ساعات طی روز پنجشنبه سبب افزایش موقتی غلظت ذرات معلق شود. همچنین تا روز آینده تغییر محسوسی در دما مشاهده نخواهد شد.

شهبازی در پایان اظهارکرد: میانگین کیفیت هوای تهران در ۲۴ ساعت گذشته ۶۷ و هوا در شرایط سالم بود. این شاخص هم‌اکنون ۷۷ و در شرایط سالم است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.