پرش به محتوای اصلی

اعتراض به فروش ۷ میلیاردی پروانه شکار

کد خبر 292784
13

فروش پروانه شکار از سوی معاونت محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور به اتباع خارجی به واکنش فعالان و رسانه‌های این حوزه منجر شد.

براساس گزارش‌های منتشر شده معاونت محیط زیست طبیعی در ازای مبلغ حداقل 7 میلیارد تومان، 105 مجوز شکار در فصل زاد‌آوری برای اتباع خارجی صادر کرده است. «علی تیموری» مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به اعتراض‌ها می‌گوید: «معاونت محیط طبیعی این سازمان در راستای مدیریت اصولی حیات وحش کشور و بهره‌برداری پایدار و خردمندانه از منابع زیستی، به این نتیجه رسید که پیرو اعمال پنج سال ممنوعیت شکار چهارپا (در فاصله سال‌های 1392 تا 1396) در زیستگاه‌های طبیعی، بروز و استمرار خشکسالی در بسیاری از مناطق و استان‌ها، کاهش ظرفیت برد زیستگاه‌های طبیعی متأثر از خشکسالی و بررسی و آنالیز نتایج حاصل از سرشماری‌های حیات وحش در قالب طرح جامع سرشماری، صدور تعداد معدود پروانه شکار، بهترین تصمیم ممکن است.»

روزنامه ایران: به‌گفته او پروانه شکار تنها برای پنج استان کرمان، یزد، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و البرز صادر شده است. او می‌گوید: «برای دو استان خوزستان و گیلان نیز با توجه به طغیان جمعیت گراز وحشی و آسیب‌های گسترده آنها به مزارع و باغ‌ها، با هدف تعدیل جمعیت این گونه، تعداد محدودی پروانه شکار گراز در این دستورالعمل در نظر گرفته شد.» تیموری می‌گوید: برخلاف آنچه در اخبار برخی رسانه‌ها عنوان شده و متأسفانه با اصرار بیش از حد بر آن تأکید نیز می‌شود، این پروانه‌ها تنها برای اتباع خارجی صادر نمی‌شود. او می‌گوید سازمان تنها برای شکار گونه‌های نر پروانه صادر می‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.