پرش به محتوای اصلی

ادامه بارش‌های سنگین در کشور؛ هشدار هواشناسی تا چهارشنبه

کد خبر 1189212
ادامه بارش‌های سنگین در کشور؛ هشدار هواشناسی تا چهارشنبه

سازمان هواشناسی از تداوم فعالیت سامانه بارشی در اغلب مناطق کشور تا روز چهارشنبه خبر داده و نسبت به بروز مخاطرات جوی هشدار داده است.

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، گفت: بارش‌ها از امروز (یکشنبه، ۱۹ بهمن) تا چهارشنبه (۲۲ بهمن) در نقاط مختلف کشور ادامه خواهد داشت. در مناطق سردسیر و کوهستانی، این بارش‌ها به صورت برف و در غرب، جنوب و جنوب شرق کشور همراه با رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی خواهد بود.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی افزود: وزش باد شدید به‌ویژه امروز و فردا، بارش برف در مناطق کوهستانی البرز، شمال غرب و شمال شرق کشور را با کولاک همراه خواهد کرد. همچنین احتمال وقوع بهمن در کوهستان‌های شمال غرب و البرز مرکزی و غربی وجود دارد.

وضعیت تهران:

آسمان تهران امروز ابری با بارش پراکنده باران و وزش باد است که گاهی با رگبار و رعد و برق همراه می‌شود. دمای پایتخت بین ۵ تا ۹ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است. بارش‌ها از دوشنبه تا چهارشنبه در استان تهران نیز تداوم خواهد داشت و در ارتفاعات به صورت برف، مه و کولاک ظاهر می‌شود.

به گزارش مهر، هواشناسی از کوهنوردان و ساکنان مناطق کوهستانی خواسته است هشدارها را جدی بگیرند و از تردد غیرضروری در مناطق پرخطر خودداری کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.