پرش به محتوای اصلی

احتمال برگزیت بدون توافق افزایش یافته است

کد خبر 472127
45

یک استاد علوم سیاسی دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان در گفتگویی بر اهمیت زمان در خصوص تصمیمات سیاسی تاکید کرد.

به گزارش مهر، «کلائوس گوتز» استاد علوم سیاسی دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان در گفتگو با اشپیگل با اشاره به عدم موافقت پارلمان انگلیس با برگزیت اظهار داشت: رای منفی پارلمان انگلیس به برگزیت نگرانی ها در خصوص برگزیت بدون توافق افزایش داده است؛ در حالی که باید تا حد امکان از وقوع چنین توافقی دوری کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تا زمان توافق شده میان بروکسل و لندن هنوز دو ماه فرصت باقی است، افزود: این چارچوب زمانی می تواند به ما کمک کند تا برنامه ها و اقدامات لازم در مسیر تحقق برگزیت را بر اساس اولویت بندی پیش ببریم.

این استاد دانشگاه آلمان همچنین تاکید کرد: در سیاست، «زمان» نقش مهمی را ایفا می کند. بهتر است بگوییم بازی با زمان بازی در حقیقت بازی حول محور قدرت است.

گوتز با طرح احتمال توافق و اجماع انگلیس در لحظات آخر زمان باقی مانده، گفت: زمان انجام یک اقدام در حوزه سیاست مهمتر از خود آن اقدام بشمار می آید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.