پرش به محتوای اصلی

آمریکا برای جایگزینی چین، خواهان توافق تجاری با هند است

کد خبر 614668
67

طبق آن‌چه منابع آگاه به رویترز گفته‌اند، آمریکا و هند در انتهای ماه جاری یک توافق تجاری محدود امضا خواهند کرد. رهبران دو کشور در رویداد «هودی، مودی» در هیوستون تگزاس، در کنار هم ظاهر شدند.

به گزارش بازتاب به نقل از راشاتودی، طبق آن‌چه منابع آگاه به رویترز گفته‌اند، آمریکا و هند در انتهای ماه جاری یک توافق تجاری محدود امضا خواهند کرد. رهبران دو کشور در رویداد «هودی، مودی» در هیوستون تگزاس، در کنار هم ظاهر شدند.

به گفته منابع آگاه، توافقی که دو کشور در حال مذاکره برای آن هستند، می‌تواند تعرفه برخی از کالاهای تولید آمریکا را کاهش داده و امتیازات تجارت ترجیحی را برای برخی از صادرات هند به آمریکا، احیا کند.

یکی از منابع آگاه ساکن واشنگتن به رویترز گفت: تلاش‌هایی در حال انجام است که در حاشیه اجلاس سازمان ملل، اتفاق مثبتی با هند رخ دهد.

توافق بین واشنگتن و نیودهلی در جریان جنگ تجاری ترامپ با چین رخ خواهد داد. همچنین قرار است این هفته ترامپ قراردادی با نخست‌وزیر ژاپن امضا کند که تعرفه ژاپن بر محصولات کشاورزی را کاهش می‌دهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.