پرش به محتوای اصلی

شیرجه مرگبار مرد کرجی در سد امیرکبیر

کد خبر 735447
شیرجه-مرگبار-مرد-کرجی-در-سد-امیرکبیر

سید فتح الله هاشم نژاد، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کرج گفت: ساعت ۱۵ امروز جمعه دهم مردادماه، یک مرد ۳۵ ساله که به همراه دوستانش برای تفریح و شنا به سد امیرکبیر کرج رفته بود، از ارتفاع بالا به داخل سد شیرجه زد و بر اثر برخورد با سنگ جان خودش را از دست داد.

او افزود: این فرد با این تصور که به عمق دو یا سه متری آب سد وارد می شود به داخل سد می پرد این درحالی است که او از سنگ و صخره های موجود در سد امیرکبیر اطلاعی نداشته و براثر برخورد سر و قفسه سینه اش با سنگ فوت می کند.

به گزارش رکنا، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کرج با بیان این که نیروهای امداد و نجات این جمعیت بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند، گفت: این مرد ۳۵ ساله پیش از رسیدن نیروهای امدادی براثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده بود و عملیات احیا برای نجات او موثر واقع نشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.