پرش به محتوای اصلی

دلیل اختلال در اینترنت از زبان وزیر ارتباطات

کد خبر 1034293
عیسی+زارع_پور+_

عیسی زارع پور، در خصوص علت قطعی‌ها و اختلال‌های اینترنتی اخیر گفت: مشکلات فنی همه جای دنیا اتفاق می‌افتد و چیز طبیعی است. مهم این است که تعداد آن کم و زمان بازیابی خیلی کم باشد.

وی در خصوص تعداد قطعی‌های اینترنت در کشور افزود: تعداد حوادثی از این دست نسبت به سال‌های قبل به مراتب کمتر شده است.

زارع پور، با اشاره به اینکه از این دست اتفاقات تنها محدود به کشور ما نیست و در سایر کشورها نیز تجربه می شود، گفت: همین هفته قبل اینترنت و تلفن نیمی از جمعیت استرالیا به مدت ۱۲ ساعت قطع شد. در روز ۲۸ آبان ماه نیز اینترنت بخشی از ترکیه قطع شد.

شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲ به دنبال بروز اختلال در شبکه انتقال استان تهران، از ساعت ۹:۴۵ تا ۱۰:۲۵ در ارائه ترافیک داخل و بین‌الملل اپراتورهای کشور اختلالی رخ داد که شرکت ارتباطات زیر ساخت بابت اختلال ایجاد شده، عذر خواهی و اعلام کرد که شبکه به حالت عادی بازگشته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.