پرش به محتوای اصلی

۳ بازیکن مصدوم السد آماده بازی با پرسپولیس شدند

چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ۹:۳۲
2

۳ بازیکن کلیدی السد قطر از کمند مصدومیت رها شده و آماده بازی هستند.

روزنامه الوطن قطر خبر داد که تیم فوتبال السد قطر روز گذشته تمریناتش را برای دیدار با الریان پیگیری کرد که این تمرینات شاهد بازگشت ۳ بازیکن کلیدی مصدوم السد بود. بغداد بونجاح، مهاجم گلزن السد پس از ۶ هفته دوری از میادین آماده بازی شد.

بوغرطه حمرون نیز پس از آنکه در دیدار هفته گذشته السد مقابل قطر حضور نداشت، آمادگی خود را پیدا کرده است تا در بازی الریان حضور پیدا کند. عبداکریم حسن زوج مرتضی پورعلی گنجی در خط دفاع نیز با وجود مصدوم در بازی با قطر وضعیتش بهتر شده و می تواند بازی با الریان را بازی کند.

به گزارش فارس، السد یکی از رقبای پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا است و با این خبر السدی‌ها دیگر مصدومی ندارند و با تمام قدرت برابر شاگردان برانکو حضور پیدا خواهند کرد.a

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.