پرش به محتوای اصلی

۱۴۱۲ روز تا جام جهانی بعدی / ۴۴ روز، ۶ کشور و ۳ قاره

۱۴۱۲ روز تا جام جهانی بعدی / ۴۴ روز، ۶ کشور و ۳ قاره

جام جهانی ۲۰۲۶ به پایان رسید و اکنون نگاه‌ها به جام جهانی ۲۰۳۰ دوخته شده است؛ تورنمنتی که به مناسبت صدمین سالگرد این مسابقات، با ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، یکی از متفاوت‌ترین ادوار تاریخ خواهد بود. این رویداد بزرگ ۱۴۱۲ روز دیگر برگزار می‌شود.

جام جهانی ۲۰۳۰ از ۸ ژوئن تا ۲۱ ژوئیه (۴۴ روز) برگزار خواهد شد که به دلیل مسافت‌های طولانی بین قاره‌ها، طولانی‌ترین دوره تاریخ جام‌های جهانی به شمار می‌رود.

برای اولین بار در تاریخ، این تورنمنت در ۶ کشور و ۳ قاره برگزار می‌شود. کشورهای اسپانیا، پرتغال و مراکش به عنوان میزبانان اصلی انتخاب شده‌اند و به مناسبت صدمین سالگرد برگزاری جام جهانی، بازی‌های افتتاحیه در سه کشور آرژانتین، اروگوئه و پاراگوئه برگزار خواهد شد.

سه بازی افتتاحیه در ورزشگاه‌های تاریخی سنتیناریو (مونته‌ویدئو)، مونومنتال (بوئنوس آیرس) و اسوالدو دومینگوئز دیب (آسونسیون) برگزار می‌شود و سپس مسابقات به اروپا و آفریقا منتقل می‌گردد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام فیفا، شهر میزبان فینال هنوز تأیید نشده و این سازمان تا دسامبر ۲۰۲۶ برای دریافت پیشنهادات شهرها فرصت دارد. گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو می‌تواند یکی از گزینه‌های اصلی میزبانی فینال باشد.

 

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.