پرش به محتوای اصلی

۱۲ و ۱۳ سپتامبر؛ تاریخ احتمالی سومین دیدار رهبران دو کره

کد خبر 345870
5

یک مقام ریاست جمهوری کره جنوبی اعلام کرد نشست بعدی میان کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی احتمالا در تاریخ ۱۲-۱۳ سپتامبر برگزار می‌شود.

به گزارش بازتاب، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یک خبرگزاری ژاپنی به نقل از مون چونگ این، مشاور ویژه مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی گفت: این نشست احتمالا قرار است در تاریخ ۱۲-۱۳ سپتامبر برگزار شود.

این مقام در عین حال تصریح کرد که بعید است که دیدار رهبران دو کره در زمانی زودتر از ۹ سپتامبر اتفاق بیفتد. در این تاریخ پیونگ یانگ مناسبت ملی موسوم به “روز بنیانگذاری جمهوری” را جشن می‌گیرد.

این مشاور ریاست جمهوری کره جنوبی در عین حال خاطر نشان کرد که این احتمال که کره شمالی و کره جنوبی در زمان برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل بیایند و پایان رسمی جنگ کره را اعلام کنند “کاهش یافته” اما هنوز وجود دارد.

از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون کیم جونگ اون و مون جائه این دو بار یکی در ماه آوریل و دیگری در ماه مه با یکدیگر دیدار کرده اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.