پرش به محتوای اصلی

«کنسرت ارزان» از چهارم فروردین

چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ ۱۴:۳۵
کنسرت ارزان

کنسرت «هنر برای همه» محمد معتمدی از چهارم فروردین در پردیس تئاتر تهران واقع در خاوران برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بهای بلیت‌های این کنسرت در همه ردیف‌ها ۲۵ هزار تومان تعیین شده و بلیت‌فروشی آن از ظهر شنبه ۲۵ اسفند آغاز می‌شود.

محمد معتمدی که خبر فوق را شب گذشته در فضای مجازی اعلام کرد، پیش‌تر درباره کنسرت ارزان بیان کرده است: اجرای این طرح از آن جایی به ذهنم رسید که در سال‌های اخیر همیشه شاهد این موضوع بوده‌ام که بخش زیادی از جامعه و مردم علاقه زیادی به دیدن کنسرت دارند، اما متأسفانه فقدان توان مالی اغلب مردم آن هم در شرایط اقتصادی فعلی اجازه نمی‌دهد که آنها شرایطی برای تماشای کنسرت‌های با کیفیت باشند.

او ادامه داده است: شما حساب کنید اگر یک خانوار پنج نفره بخواهند کنسرت ببینند. سرپرست خانوار مجبور است که دستمزد ماهانه خود را به طور کامل برای خرید بلیت کنسرت صرف کند که این واقعاً برای یک سرپرست خانوار عملی و عقلانی نیست به همین جهت ما فکر کردیم چه کاری می‌توان در این زمینه انجام داد‪.‬

این خواننده اضافه کرده است: در ماه‌های اخیر طرحی به ذهنم رسیده بود که بتوانم در قالب حوزه‌های تئاتر و موسیقی آن را به مرحله اجرا برسانم، این بود که ایده اجرایی «هنر برای همه» را طراحی و آن را با مسئولان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در میان گذاشتم. در این حوزه هم جلساتی برگزار شد و این موضوعات مطرح شد که بتوانیم در قالب این طرح جامع از موقعیت مکانی و امکانات تالارهای خوب به ویژه در جنوب تهران که بلااستفاده یا کم استفاده هستند، بهره‌های بیشتری برده و در آنجا فضایی را فراهم کنیم که با مشارکت هنرمندان و اسپانسرها کنسرت‌هایی با بلیت ارزان قیمت را برگزار کنیم که خانواده‌ها بتوانند از اجراهای زنده نیز استفاده کنند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.