پرش به محتوای اصلی

کسی نمی‌تواند مناسبات آلمان و امریکا را محدود به چند توئیت کند

چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۱۳:۳۱
105..

وزیر خارجه آلمان در گفتگویی ضمن یادآوری روابط دوستانه میان برلین- واشنگتن تاکید کرد که آمریکا بسیار فراتر از کاخ سفید است.

به گزارش مهر، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در گفتگو با مجله اشپیگل بار دیگر با مثبت ارزیابی کردن مناسبات دوجانبه برلین-واشنگتن اظهار داشت: آمریکا بهترین و مهمترین شریک آلمان خارج از اروپا است.

وی ضمن با ارزش خواندن همکاری های آمریکا و آلمان افزود: کسی نمی تواند مناسبات با آمریکا را محدود به چند توئیت و نوشته کند.

ماس در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه برلین خواهان تداوم روند دوستانه در همکاری های همه جانبه با آمریکا است، خاطر نشان کرد: برلین در عین حال خروج یکجانبه واشنگتن از توافق هسته ای ایران را مورد انتقاد قرار داده و خواهان حفظ آن است.

وزیر خارجه آلمان که در حال حاضر در امریکا به سر می برد با «مایک پمپئو» وزیر خارجه و «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا دیدار و گفتگو کرده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.